![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2t9fex4XeX1zYZRL0URaT6HiZvRB_W6D03RHBXqhb8f6lqlbISUvMmGGpVrHk2rm1SuwCZuK8U2MhCMx6x29Yti37GPKCls9SAx4HhmC7ev3K5svhxgU1wKxugTuBAbyUK8Qf0BAQUJY/s400/22178_297146654797_832504797_3272452_330879_n.jpg)
Bahan :lelumi salai - boleh tukar dengan ikan lelumi freshbawangbawang putihsebatang serai - tak de pun tak pe2 tangkai cili kering - tak perlu potong2 keping asam kepinglabu yang dipotong kecilserbuk kunyitgaramCara :Masukkan semua bahan ke dalam periuk bersama anggaran 4 - 5 cawan air. Bila labu dah empuk, masukkan ikan. Senang je kan?!
0 food critiques.:
Post a Comment