![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRnQAMXyfXii3Y652mjMV_nGxg0G41uYW4owG_TOijDg_PXwBOGx9hXpW7nnSncKshRA0uEuREXYqLt2qdr75Lz9LTfB8MQI-Oi3VEMjM7JQz4AMJBPNf_rLSD4PVu45Lw0b5BS6D4Ddc/s400/22178_293630444797_832504797_3262739_7477468_n.jpg)
Bahan-bahan :seikat kangkungbawang merah ]bawang putih ]sedikit belacan ] - semua bahan ditumbuk kasarikan bilis ]2 tangkai cili kering ]minyak untuk menumisgaramCara-cara :1. Tumis bahan-bahan.2. Tuang sedikit air dan masukkan batang kangkung.3. Bila batang kangkung sudah empuk, masukkan daun kangkung.4. Masukkan sedikit garam, kacau dan tutup kuali sehingga masak.
0 food critiques.:
Post a Comment