![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRuRft8SXFjXhsjenIFMXsBy6u6R_nwOoKfQrY0HvkoUmSDn7zH4BVCJmTpfJ-ueQBt_1W_oI465AO2LIOV-ug7mF78OVxhhexkfM4-08VAqGKpV97K8i96DGBqkPKVnbDr0RLd6lBliY/s400/15017_377162024797_832504797_3513575_6973513_n.jpg)
Sebenarnya Mem tak sure nama kerang ni apa. Lala ke? Setahu Mem Lala tu lain rupanya. Nih macam Lokan... anak Lokan kah? Anyway, here's the recipe :Bahan :Lala/anak lokan. Kalau nak masak udang/ketam pun sedap.As usual, bawang merah, bawang putih and halia (blend)Cili bohSos tiramSos ciliTelur sebijiGaram dan gulaCara :Tumiskan cili boh dan bahan blend.Masukkan sos dan perasa.Masukkan seafood anda.Pecahkan telur.Siap.Kalau kurang itu ini... papandai la 'oter'.
0 food critiques.:
Post a Comment